Lisäpalvelut


Polttopuut tai katkominen

Kaadetusta puusta on mahdollista teettää polttopuita asiakkaan tarpeeseen. Runko ja paksut oksat pätkitään haluttuun mittaan, yleensä n. 30-40 cm jonka jälkeen halkaistaan klapeiksi. Halkaisukone ei kuulu vakiovarustukseen, joten mainitse polttopuiden teettämisestä etukäteen. Runko voidaan halutessa myös vain pätkiä polttopuun mittaisiksi pätkiksi.


Poisvienti

Puujäte voidaan kuljettaa pois mikäli sille ei ole tarvetta. Poisviennin hintaan vaikuttaa puujätteen määrä sekä etäisyys keräysasemalle.


Loppusiivous & nurmikon paikkaaminen

"Avaimet käteen" malliseen palveluun sisältyy puujätteen haravointi ja alueen siistiminen. Jos kanto on jyrsitty, voidaan jyrsinnästä jäljelle jäänyt reikä täyttää korvaavalla maa-aineella sekä mahdollisesti istuttaa uusi nurmikko tilalle. Jyrsintäreiän täyttämistä varten on hyvä ilmoittaa tästä etukäteen, jotta korvaavaa maata on varattu mukaan, mikäli sitä ei asiakkaan puolesta ole tarjota.

Loppusiivous ja nurmikon istuttaminen on täydellinen palvelu silloin, kun halutaan että kaadetusta puusta jää vain hetkellisesti nurmeton alue.